ОБАВЕШТЕЊA

У име колектива Историјског архива у Лесковцу и у своје лично име, захваљујем се Фондацији Александра Арнаутовића која је препознала наш труд, залагање и допринос развоју архивске службе, и ове године нам учинила велику част да будемо добитници ове за нас веома важне награде.

Марија Лазаревић, директор

 

У складу са препорукама Владе Републике Србије и мерама које за циљ имају превенцију ширења заразне болести „COVID-19“ позивамо вас да до тренутка смањења ризика од ширења заразне болести све захтеве за издавањем потребних уверења подносите путем наше мејл адресе:

  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  • Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Марија Лазаревић, директор

 

Уградовима и општинама у Србији отворени су кол центри за пружање помоћи грађанима у условима нових, ригорознијих мера које се односе на забрану кретања за грађане старије од 65 година.

Списак градова и општина са бројевима телефона можете преузети овде.

 

18.03.2020. - ДОПИС МИНИСТАРСТВА ДРЖАВНЕ УПРАВЕ И ЛОКАЛНЕ САМОУПРАВЕ, можете преузети овде.

 

 

18.09.2023. - На основу члана 55, став 1З Закона о јавним набавкама („Сл.гласник РС*, бр.91/20219..) и члана 7 Правилника о ближем уређењу спровођењу поступка набавки на које се Закон о јавним набавкама не примењује, директор Историјског архива доноси ПОЗИВ ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДА који можете преузети овде.